Om oss

Vår affärsidé är att vara förstahandsvalet för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar inom våra produktområden fönster, garageportar, dörrar och solskydd. Fasadinvest grundades 2006 i Karlstad av Erik Norén. Fasadinvest växer sakta men säkert och idag finns vi i Värmland, Uppland, Stockholm och Dalsland.

Under 2010 övergick företagsstrukturen till att bli en franchisekedja med gemensam profil och inköp. Detta sker genom huvudbolaget Fasadinvest Sverige AB med huvudkontor i Karlstad där även vårt centrallager finns. Inom en snar framtid har vi planer på att expandera och etablera oss på fler orter i Mellansverige.

Oavsett var du besöker oss så erbjuder vi dig en monterat och klart-tjänst.

Vi sköter allt från offert till slutfört arbete och uppföljning. Tack vare att vi har våra egna montörer som är experter på våra egna produkter kan vi erbjuda en hög service och effektiva montage.  Vi prioriterar alltid kvalitet och hållbarhet. Vi har därför valt våra leverantörer med största omsorg. I dag jobbar vi med bl a Sunnerbo fönsterLeksandsdörren och Kömmerling. 

Vill du veta mer om oss får du gärna höra av dig, våra kontaktuppgifter hittar du här. Vill du att vi ska besöka dig för att få råd om vad som passar just ditt hus, kan du boka ett kostnadsfritt hembesök här.