Köpvillkor, leveransvillkor & sekretesspolicy

Alla priser är angivna i svenska kronor och inklusive moms och frakt. FasadInvest förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering. 

Betalningsvillkor

Vi skickar en faktura när arbetet är slutfört om inget annat är överenskommet. Privatpersoner: 10 dagar netto. Företag: 30 dagar netto.

Finansiering – Vi vill göra det lätt för våra kunder och erbjuder delbetalning i samarbete med Wasa Kredit. Med Wasa kredit kan du betala ett mindre belopp per månad istället för allt på en gång. Du väljer själv den återbetalningstid som passar dig.

Grundkraven är att du ska fyllt 20 år, ha fast anställning sedan 6 månader med en inkomst på minst 110 000:- i årsinkomst. Du ska också ha varit mantalsskriven i Sverige sedan 3 år. Kontakta oss eller läs mer om hur det fungerar på wasakredit.se.

Fönster PVC – 10-års garanti gäller på fönstrets funktionalitet, kondens mellan rutorna och kulörbeständighet.

Mätning – För att kunna garantera en hög servicegrad och leveranssäkerhet så tar vi alltid ansvar för mätningen inför en beställning om ni väljer monterat & klart-tjänsten. På detta sätt kan vi också vara delaktiga i val av produkter för att hitta den optimala lösningen för just Er.

ROT-avdrag – Vi ansvarar alltid för ansökan om ROT-avdraget och ser till att rätt summa dras av på arbetskostnaden. Avdraget ligger idag på 30% och max 50 000 kr per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och dessutom vilka andra avdrag du har gjort. Läs mer om avdraget på skatteverket.se.

Garanti

Garantin räknas från leveransdagen och gäller endast då produkten är monterad och underhållen enligt givna instruktioner. Vi ansvarar inte för fel som uppkommit till följd av felaktig lagring, montering, bristande underhåll eller vårdslöshet. Vid varje enskilt ärende görs, vid behov, en bedömning av oss på plats.

Fönster – trä/alu – Vi lämnar 10-års garanti på fönstrets funktionalitet, kondens mellan rutorna samt rötskador. 5-års garanti gäller på kulörbeständighet.

Garageportar – Vi lämnar 5-års garanti på porten. 3-års garanti på motorn och 1-års garanti på fjärrkontrollen.

Solskydd – Vi lämnar 3-års funktionsgaranti.

Leksandsdörren – Vi lämnar 2-års funktionsgaranti, 10-års garanti mot krokigt dörrblad (mer än 4 mm) och 10-års garanti mot kondens på isolerglaset.

Montagearbeten – Vi lämnar alltid 2-års montagegaranti.

Leveransvillkor

Efter godkänd offert beställer vi era produkter från fabrik om inte vi lagerhåller dem. Det tar mellan 3-6 veckor att få hem leveransen till vårt lager beroende på i vilket utförande produkten ska vara. När vi har leveransen hos oss bokar vi en tid för montage alternativt utleverans.

När arbetet är klart går montören igenom produkterna tillsammans med dig. Hela processen avslutas med en återkoppling av ansvarig kontakt på FasadInvest för att se till att slutresultatet stämmer överens med vad som är överenskommet vid beställningen.

Frakt av våra produkter ingår alltid i priset när vi står för montage. I annat fall kan en fraktkostnad tillkomma om inte ni väljer att hämta på någon av våra stationer.

Saknar ni något gällande våra köp- och leveransvillkor eller har fler frågor så får du gärna höra av dig, kontaktuppgifter hittar du här!

Generell sekretesspolicy

FasadInvest AB skyddar sekretessen för personlig och finansiell information genom strikta säkerhetsåtgärder. Sekretesspolicyn gäller för alla personuppgifter som samlas in, bevaras eller används av FasadInvest AB. Det är viktigt att du läser och förstår vår sekretesspolicy innan du använder våra tjänster.

Information som sparas och lagras

FasadInvest AB sparar och lagrar personlig data från alla webbplatsbesökare som registrerar information på webbplatsen eller handlar i webbshopen. 

Så används informationen

När du delger oss din information på vår webbplats eller via e-mail så använder vi den informationen för att behandla de beställningar du gör hos oss och för att hålla dig informerad om speciella events eller kampanjer. 

Så länge sparar vi din informationVi sparar endast information så länge som våra åtaganden gentemot dig fortlöper som t.ex avtal, kontrakt, nyhetsbrev mm. Du kan när som helst begära att vi makulerar eller ändrar dina uppgifter genom att kontakta oss på info@fasadinvest.se.

Vi delar aldrig din information 

FasadInvest AB avslöjar aldrig våra kunders namn, postadress, e-postadress eller annan personlig information. Vi lämnar inte ut din information på annat sätt till tredje part, såvida vi inte är skyldiga att göra detta enligt lag eller i samband med rättsligt anspråk eller förfarande.

Accepterande av sekretesspolicy

Genom att besöka och använda dig av FasadInvests´s webbplats, göra inköp i vår webbshop, eller ange personlig information samtycker du till vår användning och utlämnande av information på det viset som beskrivs i denna sekretesspolicy.