Kampanjer

Just nu har vi kampanjer igång både på garageportar och på fönster. Var inte rädd att kontakta oss om du är intresserad av våra produkter eller om du behöver vägledning i vad som passar just ditt hus. Vi hjälper dig gärna med inspiration och råd eller om det är några frågor angående våra kampanjer.

 

Fönsterkampanj! Kontakta oss för mer info om våra kampanjer.

Fönsterkampanj!

Om du byter tio fönster eller fler bjuder vi på en ytterdörr från Leksandsdörren alternativt en terrassmarkis från Elissi (värde upp till 10.000 kr). Erbjudandet gäller både vid köp av PVC-fönster och trä/aluminiumfönster. Du kan läsa mer om våra olika fönster här. Angående vilka modeller som ingår i erbjudandet, ber vi er att höra av er.

Vi tittar gärna förbi hos er för mätning och rådgivning. Olika hus har olika förutsättningar och därför träffar vi er gärna för hitta rätt modell för er. Skicka en bokningsförfrågan om ett hembesök här och därefter kontaktar vi er så fort vi kan.

Ibland har du kanske inte möjlighet att betala allt på en gång och därför samarbetar vi med Wasa Kredit. Med Wasa kredit kan du alltså betala ett mindre belopp per månad istället för allt på en gång. Du väljer själv i vilken takt du vill betala tillbaka. Läs mer i våra köpe- och leveransvillkor.
 
(Erbjudandet gäller endast i Värmland, Dalsland & Örebro)

Garageportskampanj! Kontakta oss för mer info om våra kampanjer

Garageportskampanj!

Just nu kan vi erbjuda en garageport från Krispol inkl motor – monterad och klar. Boka ett kostnadsfritt hembesök så tittar vi förbi för mätning och rådgivning. Vi hjälper er med allt från måttagning till installation!

I erbjudandet ingår:
 
  • Fullisolerad takskjutport (40 mm isolering)
  • Motor
  • En handsändare
  • Standardmått (2400×2000)
  • Mellanpanel
  • Kulör: Vit eller antracitgrå

Har ni en port som inte matchar våra standardmått så kan vi självklart måttbeställa porten åt er. Kostnaden för detta tillägg beror på portens storlek så därför behöver vi räkna på det i varje enskilt fall. Läs mer om våra garageportar här.

Ibland kan de vara skönt att slippa ta hela kostnaden med en gång och därför samarbetar vi Wasa Kredit som kan hjälpa till med ett upplägg för delbetalning. Med Wasa Kredit kan du alltså betala ett mindre belopp per månad istället för att betala allt på en gång. Läs mer i våra köpe- och leveransvillkor.

(Erbjudandet gäller endast i Värmland, Dalsland & Örebro och det aktuella priset gäller efter ROT-avdrag)

Kanske är ni intresserade av något som för tillfället inte är på kampanj? Tveka inte att höra av er till oss ändå. Våra produkter håller ständigt låga priser, förmodligen kan vi hitta ett upplägg som ni blir nöjda med!