Kampanjer

Här hittar du våra aktuella kampanjer. Kontakta oss gärna om du är intresserad av våra produkter eller om du behöver vägledning i vad som passar just ditt hus. Vi hjälper dig med inspiration och råd om det är några frågor angående våra kampanjer.

Just nu har vi har vi en garageportskampanj och en utförsäljning av udda fönster, gamla demoexemplar samt fönster av andrahandssortering. Lista på mått och modeller hittar du här nedan:

Garageportskampanj! Kontakta oss för mer info om våra kampanjer

Garageportskampanj!

Just nu kan vi erbjuda en garageport från Krispol inkl motor – monterad och klar. Boka ett kostnadsfritt hembesök så tittar vi förbi för mätning och rådgivning. Vi hjälper er med allt från måttagning till installation!

I erbjudandet ingår:
 
  • Fullisolerad takskjutport (40 mm isolering)
  • Motor
  • En handsändare
  • Standardmått (2400×2000)
  • Mellanpanel
  • Kulör: Vit eller antracitgrå

Har ni en port som inte matchar våra standardmått så kan vi självklart måttbeställa porten åt er. Kostnaden för detta tillägg beror på portens storlek så därför behöver vi räkna på det i varje enskilt fall. Detta gäller dessutom om ni vill ha andra pressmönster eller annan färg. Läs mer om våra garageportar här.

Ibland kan de vara skönt att slippa ta hela kostnaden med en gång och därför samarbetar vi Wasa Kredit som kan hjälpa till med ett upplägg för delbetalning. Med Wasa Kredit kan du alltså betala ett mindre belopp per månad istället för att betala allt på en gång. Läs mer i våra köpe- och leveransvillkor.

(Erbjudandet gäller endast i Värmland, Dalsland & Örebro och det aktuella priset gäller efter ROT-avdrag)

Kanske är ni intresserade av något som för tillfället inte är på kampanj? Tveka inte att kontakta till oss ändå. Våra produkter håller ständigt låga priser, förmodligen kan vi hitta ett upplägg som ni blir nöjda med!