Köpe- och leveransvillkor

Betalningsvillkor – Vi skickar en faktura när arbetet är slutfört om inget annat är överenskommet. Privatpersoner: 10 dagar netto. Företag: 30 dagar netto.

Finansiering – Vi vill göra det lätt för våra kunder och erbjuder delbetalning i samarbete med Wasa Kredit. Med Wasa kredit kan du betala ett mindre belopp per månad istället för allt på en gång. Du väljer själv den återbetalningstid som passar dig. Grundkraven är att du ska fyllt 20 år, ha fast anställning sedan 6 månader med en inkomst på minst 110 000:- i årsinkomst. Du ska också ha varit mantalsskriven i Sverige sedan 3 år. Kontakta oss eller läs mer om hur det fungerar på wasakredit.se.

Fönster PVC – 10-års garanti gäller på fönstrets funktionalitet, kondens mellan rutorna och kulörbeständighet.

Mätning – För att kunna garantera en hög servicegrad och leveranssäkerhet så tar vi alltid ansvar för mätningen inför en beställning om ni väljer monterat & klart-tjänsten. På detta sätt kan vi också vara delaktiga i val av produkter för att hitta den optimala lösningen för just Er.

ROT-avdrag – Vi ansvarar alltid för ansökan om ROT-avdraget och ser till att rätt summa dras av på arbetskostnaden. Avdraget ligger idag på 30% och max 50 000 kr per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och dessutom vilka andra avdrag du har gjort. Läs mer om avdraget på skatteverket.se.

Garantier

Garantin räknas från leveransdagen och gäller endast då produkten är monterad och underhållen enligt givna instruktioner. Vi ansvarar inte för fel som uppkommit till följd av felaktig lagring, montering, bristande underhåll eller vårdslöshet. Vid varje enskilt ärende görs, vid behov, en bedömning av oss på plats.

Fönster – trä/alu – Vi lämnar 10-års garanti på fönstrets funktionalitet, kondens mellan rutorna samt rötskador. 5-års garanti gäller på kulörbeständighet.

Garageportar – Vi lämnar 5-årsgaranti på porten. 5-års garanti på motorn och 1-års garanti på fjärrkontrollen.

Solskydd – Vi lämnar 3-års funktionsgaranti.

Leksandsdörren – Vi lämnar 2-års funktionsgaranti, 10-års garanti mot krokigt dörrblad (mer än 4 mm) och 10-års garanti mot kondens på isolerglaset.

Montagearbeten – Vi lämnar alltid 2-års montagegaranti.

Leveransvillkor

Efter godkänd offert beställer vi era produkter från fabrik om inte vi lagerhåller dem. Det tar mellan 3-6 veckor att få hem leveransen till vårt lager beroende på i vilket utförande produkten ska vara. När vi har leveransen hos oss bokar vi en tid för montage alternativt utleverans. När arbetet är klart går montören igenom produkterna tillsammans med dig. Hela processen avslutas med en återkoppling av ansvarig kontakt på FasadInvest för att se till att slutresultatet stämmer överens med vad som är överenskommet vid beställningen. Frakt av våra produkter ingår alltid i priset när vi står för montage. I annat fall kan en fraktkostnad tillkomma om inte ni väljer att hämta på någon av våra stationer.

Saknar ni något gällande våra köpe- och leveransvillkor eller har fler frågor så får du gärna höra av dig, kontaktuppgifter hittar du här.