Garageportar

Fasadinvest saluför och installerar flera typer av garageportar som t ex takskjutportar från Krispol, vipportar från Novoferm och slagportar från Leksandsdörren. Alla tre fabrikat har möjlighet till måttanpassning men har givetvis även ett brett utbud av standardmått.

Garageportar från Krispol

Garageportar från Krispol

En takskjutport från Krispol är en mycket prisvärd fullisolerad produkt med generösa garantier, flexibel produktionslina och snabba leveranser. Stort utbud av paneler såsom smal, mellan-, bred och kassettpanel.

Smal panel

Garageportar från Krispol - smal panel

Mellanpanel

Garagportar från Krispol - mellanpanel

Bred panel

Garagpeportar från Krispol - bred panel

Kassettpanel

Krispol garageportar - kassettpanel

Garageportar från Novoferm

Novoferm tillverkar sina vipportar i Tyskland och de håller högsta kvalitet. Denna garageport är ett utmärkt alternativ för bostadsrättsföreningar med radgarage då den är prisvärd och lättmonterad.

Novoferm K är en lättmanövrerad och enkel oisolerad vipport i stålplåt med handtag, lås och cylinder. Vipporten är mycket stabil då den är försedd med takskenor som ger portbladet fyra infästningspunkter.

Garageportar från Novoferm - vipportar i garagelänga

Garageportar från Novoferm - Vipport inifrån.

Boka ett kostnadsfritt hembesök idag så hälsar vi på och hjälper er med mätning och rådgivning i vad som passar just ert hus bäst.